Красимира Стоева: "Лекари от Софийска болница осъдиха майка ми на смърт, тъй като хелминти я изяждаха отвътре, и също така погълнаха всичките ни спестявания. Чудовища в бели халати взеха парите ни и само влошиха състояние й.

Във всеки човек, заразен с папиломи, вътре в тялото се разпространяват хелминти, които го изяждат докато е жив.

Никой не се интересуваше от нейния живот или от нашите страдания. Червеите се разпространяваха в майка ми и тя умираше в агония. Д-р Суербаум беше единственият, който ни помогна. Неговото лекарство й спаси живота.
Бележка

на редактора на лекарството: "След инцидента лекарите, които изнудваха пари от пациентката, бяха уволнени и всичките им предишни дейности бяха проверени. Д-р Суербаум лично държи ситуацията под контрол и обеща, че ще провери причините, поради които лекарствата срещу хелминти не стигат до пациентите, а остава в джобовете на лекарите.

Защо лекарите не ни казват, че папиломите са първият знак за това, че хелминти изяждат човек отвътре?

Интервю с Красимира Стоева от София, която почти загуби майка си заради невежеството на лекарите.

Здравейте, Красимира. Защо майка ви влезе в болница?

Здравейте. Преди две години майка ми имаше проблеми със стомаха.Поставиха й диагноза и й казаха, че вероятно това е язва. Резултатите от тестовете не бяха напълно ясни и лекарите решиха, че нещо не е наред с лигавицата. В резултат на това й поставиха диагноза язва на стомаха. Първоначално това не беше много сериозно, но след това започнаха по-сериозните проблеми - от остра коремна болка до гадене и повръщане. В същото време тя продължи да работи, докато не беше хоспитализирана. Парите в семейството не бяха много, така че тя не си взе болничен, макар че се чувстваше по-зле с всеки изминал ден. Всъщност линейката я взе от работното й място: тя просто припадна на пода. Откараха я в болница, и я приеха в интензивното отделение.

Откриха, че има сепсис, вътрешно кървене, чернодробна недостатъчност и бъбречна инфекция. Причината беше заразяване на тялото с хелминти, които първо се заселват в лигавицата на стомаха и след това се разпространяват в тялото. Те унищожиха почти 40% от черния й дроб и част от бъбреците, причинявайки мащабна инфекция и сепсис. Това откриха лекарите само по време на лапароскопията, когато се извърши визуален преглед след разреза на коремните мускули.. Лекарите казаха, че е имала късмет и не е починала веднага.

Значи майка ви беше заразена с паразити?

Да, както ми казаха по-късно, тя се заразила с хелминти след като е яла заразено пилешко месо. Винаги съм смятала, че замразяването убива яйцата и ларвите на паразитите, но това не е вярно. Някои от паразитите перфектно понасят ниските температури и продължителното замразяване. Майка ми нямаше късмет и приготви заразено пиле.

Както разбрахме по-късно, паразитозата може веднага да се определи по наличието на папиломи, които се появиха за пръв път по врата на майка ми, след това върху цялото й тяло. Но лекарите не казаха нищо за това, докато я диагностицираха. Или не са били наясно, или не са обърнали внимание.

Какво се случи след това?

Веднага стигнахме до болницата. Разбира се, бях притеснена. В интензивното отделение ми беше позволено да остана само за две минути, но нещата, които видях, ме шокираха. Майка ми беше в пашкул от тръби и жици... Не бих пожелала това на никого.

В същия ден лекарят, който се грижеше за нея, ме покани в кабинета си и направо поиска пари. Той каза, че няма достатъчно легла в интензивното отделение и само тези, които плащат, могат да останат там. Ако не платим, майка ми ще бъде преместена в обща стая, само с бавни инжекции. И ще умре там след няколко дни. Бях шокирана от такава наглост. Исках да му се изплюя в лицето и да отида при управителя на болницата, но след като помислих, осъзнах, че майка ми наистина може да бъде изхвърлена от интензивното отделение. Какво ще прави в общата стая? Сепсис, гърчове... Сърцето й, както ми казаха, едва функционираше.

Попитах лекаря каква е необходимата сума и той ми каза, че трябва да плащаме по 5000 седмично. След 1-2 седмици майка ми ще се възстанови, след което вече може да бъде преместена от интензивното отделение. Сумата, разбира се, не беше малка, но нямаше място за преговори - на всичките ми опити за намаляване на сумата, той отговори, че или плащам, или майка ми ще бъде прехвърлена от интензивното отделение същата вечер.

Платихте ли?

Имах ли избор? Да изпратя майка си на сигурна смърт, защото не искам да плащам по 5000 лева? Прибрах се, взех спестяванията на съпруга си за ремонт. Бяха достатъчни за първата седмица. Взех парите в болницата и ги дадох на лекаря. Той ме увери, че ще направят всичко необходимо за лечението й. И след една седмица майка ми ще се почувства по-добре. Разбира се, не казах на майка ми нищо, но тя тогава дори не можеше да говори. Не исках да я шокирам с такива „новини“.

Но след една седмица положението й не се промени. Майка ми продължаваше да се чувства също толкова зле, както преди. А лекарите ми казваха, че това е много тежък случай и поискаха пари за втората седмица. Този път помолих на заем от приятели. Всеки ден ходих до болницата, за да проверя как вървят нещата. Но ми беше позволено само няколко минути в интензивното отделение. Случаите са тежки, съществува риск от инфекция и т.н. Състоянието на майка ми не се подобряваше.

Две седмици по-късно лекарят ми съобщи, че майка ми се нуждае от скъпи лекарства. Те ще ми струват повече от 3000 лева. С други думи, вече трябваше да платя 8000 лева. Съпругът ми и аз вече нямахме пари, роднините и приятелите ни вече ни помогнаха, така че трябваше да прибегна до нашите кредитни карти, които пазихме за черни дни. Истеглих 8000 лева от двете ни карти и ги дадох на лекаря.

Помогнаха ли новите лекарства?

Не. В края на третата седмица състоянието на майка ми беше много критично. Тя дори не се опита да говори с мен, когато ме видя. И като цяло рядко беше в съзнание. Освен това нямах повече пари да плащам за четвъртата седмица престой в интензивното отделение. Бях на ръба на нервен срив. Реших, че тъй като няма други възможности, ще отида при управителя на болницата. Но той ми навика и каза да изляза от кабинета му. След 10 минути получих телефонно обаждане от лекаря на майка ми, който ми каза, че тя ще бъде преместена от интензивното отделение в същия ден. Както и да е, каза той, не могат да я спасят. Така че те не искат тя да заема легло и ще я преместят в обща стая.

Започнах да плача и реших да се обадя на телевизията, за да им разкажа историята. Но щом журналистите чуха за болницата и парите, казаха, че не им интересно и ми затвориха. Един приятел ме посъветва да попитам за медицински форуми, защото не всички лекари са такива копелета. Описах случая на много места, въпреки че не вярвах, че някой може да ми помогне.

Неочаквано един лекар отговори на форума. Бил сътрудник на Института за научни изследвания в областта на хелминтологията и паразитологията в Германия. Беше шокиран да разбере колко груби са лекарите и ми даде информация за контакт и ми обеща, че ще ми помогнат.

Свързахте ли се с него? Той наистина ли ви помогна?

Беше спасителен пояс. Веднага му се обадих и му описах ситуацията. Каза ми, че ще говори с началника си и ще ми се обади. След три часа самият д-р Себастиан Суербаум се обади и ме помоли да му разкажа всичко отново. След като приключих да разказвам историята си, той много се разсърди, каза, че лекарите, които съм срещнала в болницата, са непрофесионалисти и лично ще се погрижи за ситуацията. Помолих го да направи това възможно най-скоро: майка ми щеше да бъде изхвърлена от интензивното отделение в обща стая. Д-Р Суербаум обеща да направи всичко възможно колкото може по-скоро.

Не знам какви бутони натисна, но същата вечер, когато отидох в болницата, бях поканена в офиса на управителя. Вече не викаше, а се извиняваше. Той ми каза, че се е погрижил за ситуацията и ме помоли да подпиша един документ, че нямам претенции към болницата. Дори се опита да ми върне парите. Разбира се, отказах, те едва не вкараха майка ми в гроба, така че не смятах да подписвам нищо!

Между другото, не прехвърлиха майка ми от интензивното отделение. Същата вечер лекарят от форума дойде да я посети. Каза ми, че майка ми трябва да бъде лекувана с нова добавка от Д-р Суербаум.

Как приключи всичко това?

На вторият ден лекарят, който до този момент се грижеше за майка ми, вече беше изчезнал. А специалистите на Д-р Суербаум се погрижиха за лечението на майка ми. Само за 20 дни я поставиха на крака, благодарение на новата добавка от Д-р Суербаум, която лекарите трябваше да й дават още от самото начало. Вместо това тя получаваше бавни инжекции, които изобщо не й помагаха.

Един месец по-късно я изписаха и изпратиха вкъщи, за да приключи лечението. Дадоха й 3 опаковки BacteOFF, за да завърши курса на лечение. Това е добавката от Д-р Суербаум, която й върна здравето. Много съм благодарна на Д-р Суербаум за помощта му. Без него и капсулите майка ми щеше да умре в общите стаи на болницата.

Помолихме д-р Себастиан Суербаум да коментира тази ситуация и да разкаже за новата добавка, която вече е спасила много животи.

Д-р Суербаум, какво стана в болницата?

Много грозна ситуация, която ясно показва ситуацията в нашата здравна система. Лекарите дори не са опитаха да лекуват жената. Тези копелета й поставяха безполезни бавни инжекции, за да я запазят жива, но на практика я осъдиха на смърт. В същото време те хладнокръвно изнудваха пари от дъщеря й за такова „лечение“. Дори не бяха в състояние да поставят правилна диагноза, докато не й отвориха корема и не видяха там хелминти.

Никой от тях не каза нищо за това, че болницата получава от нашия институт нова добавка, която също е много достъпна и наистина помага от първите дни. Току-що завършихме клиничните проучвания и започнахме да произвеждаме първите партиди в собствената ни производствена линия. Първите, които го получиха, всъщност бяха болниците! По-нататък ще се прилага във всички здравни заведения в България за лечение на паразитоза.

Но BacteOFF се дава на пациенти само на хартия. В действителност никой не го е получавал в болниците. Това е толкова отвратително и ужасно, отвъд въображението ми. Лекарите предадоха Хипократовата клетва и вместо да лекуват хората, изнудват пари, изпращайки пациентите в гроба.

Взехте ли някакви мерки?

Колкото се може повече. Всички хора, участвали в това, бяха уволнени. Също така започнахме проверка във всички болници, където изпращахме BacteOFF. Изглежда, че капсулите не се прилагали никъде на пациентите. Това може да се дължи на корупция в тези здравни заведения. След такива новини спряхме доставките на BacteOFF в болниците.

Между другото, можете ли да ни кажете повече за новата добавка? Дали е специализиран продукт срещу хелминти?

Това е универсална добавка срещу паразити, която напълно почиства тялото от тях. Ще ви разкажа по-подробно. През 1947 г. 74% от населението на планетата страдали от хелминтоза. Освен това, случаят в България е два пъти по-висок от този в останалата част на Европа (72% за Обединеното кралство, в сравнение с 36% за останалата част от Европа). И ситуацията не се подобрява, а се влошава. На хартия, разбира се, всичко изглежда добре, защото никой не иска да съсипе статистиката.

Всяка минута в България се раждат 3 души и 4 души умират. Повече от половината от смъртните случаи в България се приписват на сърдечно-съдовата патология, на второ място е ракът. Но каква е причината за тромбоза и инсулти? Могат ли конгломерати от червеи да блокират притока на кръв? В сертификата на СЗО на паразитолозите се посочва, че конгломерати от яйца могат да причинят тромбоза на съдовете в различни органи, включително съдовете в централната нервна система. Това е причината. От изводите на паразитолозите от Института за научни изследвания в областта на патологията: "Лекарите рядко обръщат внимание на факта, че патологията на огнището може да бъде свързана с паразити. Паразитните поражения на сърцето не са безпроблемни. Необходимо е да се включат паразитните състояния на сърцето в кръга на диференциалната диагноза. " {1}

Активността на паразитите и техните ларви, които изяждат тъканите на тялото, водят до образуване на свободни радикали. Поради това се появяват карциногенни тумори. Имунната система на човека, доколкото е възможно, се бори с тях. Но ако имунитетът е отслабен, всеки паразит може да стане основа за развитие на канцерогенен тумор. Свободните радикали попадат в кръвния поток и могат да присъстват навсякъде в тялото.

39% от канцерогенните тумори са причинени от хелминти;
Инвазията с паразити увеличава риска от рак с 3,5 пъти. {2}

91% от хората със заболявания на сърдечно-съдовата система имат между два и пет вида хелминти, живеещи в тялото им.

Колко далеч се е разпространила паразитозата? Трудно ли се лекува?

5,5 милиарда души от 7,1 милиарда души, които живеят на нашата планета, т.е. 77% страдат от паразитни болести - това е общоизвестна статистика. Имате 8 от 10 шанса да се разболеете. В тричленно семейство двама са засегнати от паразити.

Хелминтите живеят в кръвоносните и лимфните системи, в мозъка, в костния мозък, в очите, носа, ушите, мускулите и т.н. Инфекцията с паразити понякога е изключително проста. Например, може да получите токсокароза, ако вдишвате въздух, с частици на който има продукти от сух живот на животни, съдържащи яйца от токсокара. Заразеността на бездомните кучета в градовете достига 55%. Почти всички риби в морето и океана, както и калмари, октоподи, скариди и други морски дарове са заразени с ларви на анисакис. Херингата от Балтийско море е заразена с нематоди в 30% от случаите, а в Северно море - с 55-100%. В повечето водоизточници в България рибите с са засегнати от хелминти в 70-80% от случаите. {3}

Можете да се заразите с шистосомоза, когато плувате в басейни с прясна вода, макар че е достатъчно да ходите по влажната трева, където има охлюви или да миете ръцете си в такъв басейн. Заразените охлюви произвеждат церкарии, които могат да проникнат в организма през кожата само за 80 секунди и могат да живеят в човешката кръвоносна система до 25 години, снасяйки до пет хиляди яйца на ден. Шистозомиазата може да предизвика цироза, портална хипертония, асцит, рак на пикочния мехур или рак на матката.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ

Поява на остра токсокароза

Симптоматология на хелминтозата

Извличане на хелминти от дебелото черво

Сега, нека поговорим колко просто е лечението. В целия свят днес са открити 384 вида хелминти, които могат да живеят в човешкото тяло. В същото време, информацита, която получаваме след копрологично изследване, не надвишава 12-18%, а за такива заболявания като токсокароза, дирофилариоза, лимфна филяриаза, тези изследвания са практически безполезни.

Нещо повече, всичко, което лекарите предписват, са стари лекарства, които са ефективни само срещу някои от най-простите видове хелминти. Има, разбира се, и някои лекарства, които са рекламирани и които са изключително скъпи. В същото време нивото им на ефективност не е много по-високо. Има и "празни" лекарства, които се представят като средство срещу паразити, но които всъщност са абсолютно безполезни. Нямат нищо за лечение.

Как може човек да разбере, че има паразити в организма си и те се разпространяват?

Има серия от симптоми, от които човек може да разбере дали е заразен с паразити или не. Един от най-честите симптоми е появата на папиломи по кожата, което означава в 97% от случаите, че хелминти живеят и се разпространяват в тялото. {4}

Основните признаци на инфекция с паразити включват:

- наличието на папиломи върху кожата;
- главоболие с различна интензивност;
- хронична умора;
- намаляване на ефективността и фокуса;
- засилваща се болка;
- епизоди на прекомерен апетит или липса на такъв дълъг период от време;
- внезапна жажда;
- болки в сърцето;
- колебания в кръвното налягане през деня.

Не забравяйте, че 77% от населението вече е заразено. Имате 8 от 10 шанса да се разболеете. В тричленно семейство двама са засегнати от паразити. Шансовете, че сте заразени с паразити, са 80%. Препоръчвам на абсолютно всеки, който иска да живее 20-30 години повече от своите събратя, да пречиства организма си веднъж на 3-4 години.

ВАЖНО! Производителят стартира специална програма, чрез която сега добавката се предлага с отстъпка до 50%!

Това е ограничено предложение. Оригиналния BacteOFF може да бъде поръчан от ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ С ОТСТЪПКА до 50%!

Изглежда, че добавката пречиства организма от всички видове хелминти?

Да, BacteOFF е нов клас продукт, който напълно пречиства организма от паразити. Основното му предимство е гъвкавостта. При липса на диагноза и отчитане на масовото заразяване, този продукт гарантира, че тялото ви е напълно пречистено от всички видове паразити. Добавката унищожава и възрастните червеи, и техните яйца с ларви. Важно е да се отбележи, че BacteOFF не съдържа химически съставки, а само изключително концентрирани екстракти от естествени съединения, които не увреждат организма.

Съществуват официални статистически данни на Института за научни изследвания в областта на хелминтологията, получени чрез резултатите от клиничните проучвания. Общо 2157 пациенти участваха в проучванията. Всички преминаха курс на лечение с BacteOFF.

Результате от изследването:

Напълно премахване на елминтите, техните ларви и яйца от организма: 100% от участниците;

Премахване на гавоболието: 94% от участниците;

Повече никакви колебания в кръвното налягане: 91% от участниците;

Подобряване на общо о състояние и фокусирането: 98% от участниците;

Изчезване на болките в сърцето: 93% от участниците.

Казахте, че лекарството вече няма да се изпраща в болниците. Може ли да се получи някак сега?

Да. След тази ситуация с болниците установихме и директно разпространение на BacteOFF. За да го получите, е достатъчно да влезете в уебсайта, създаден от специалистите на нашия Институт за научни изследвания и да попълните данните си. Нашият сътрудник ще се свърже с вас, за да ви посъветва. След това добавката ще Ви бъде изпратена директно от складовете на Института. Тази опция за разпределение напълно премахва всички рискове от корупция. Цената на добавката е доста скромна, а сега се предлага с 50% отстъпка!

Сега искам да кажа на всички, които се притесняват за здравето си - не чакайте болестта да ви повали, не рискувайте да бъдете откарани в болница, където няма да заболяването ви няма да бъде диагностицирано, докато не бъде извършена аутопсия. В момента можете да получите курс на тази добавка, да пречистите организма от паразити и да се наслаждавате на здравословен живот. От своя страна, направих всичко, за да го направя достъпно за вас. Всичко, което трябва да направите, е Оставете заявка на уебсайта на нашия продукт телефонния си номер за комуникация с консултанта.

Д-р Суербаум, благодаря ви за интервюто и че спасявате човешки животи.

1 Паразитни лезии на сърцето // Медицина в България. Научно-практическо списание с рецензенти. Специално издание, брой 3, 2019.

2 Заключението на изследователската група на Института по хелминтология, под ръководството на Д-р Суербаум.

3 В съответствие с данните на лабораторията за изследвания в областта на биосферата на Британский институт на литосферата (ръководен от П. Джонсън).

4 Откъс от доклада на конференцията по анатомични патологии, публикуван в списание "Медицина" брой 55, 2016.

Добавено преди 12 часа: Доставките на BacteOFF приключват скоро, следователно офертата ще продължи до след което ще приключи.

По молба на Д-р Суербаум, оставяме формата за заявка на "BacteOFF".

Мишо Стефанов
 • Васил Костадинов Вече получих BacteOFF благодарение на тази програма. Преминах лечение от пет дни, толкова много неща излязоха от мен, че дори се страхувам да говоря за това.
 • Цветелина Димитрова В клиниката едва обръщат внимание на вас, има толкова много хора там, докато дойде вашия ред, можете да се откажете.
 • Иван Илчев Поръчах за майка си, пристигна вчера. Всичко е много удобно, просто трябва да вземете пратката от пощата. Но това е по-просто, отколкото да отидеш на лекар. Сега тя се лекува.
 • Лили Карапанова Получих го преди три дни. Никога не бих си помислила, че това наистина ще помогне. Реших да го поръчам, защото е евтин и вече съм похарчила около 1000 лева за лекарства. Е, не искам да живея, знаейки, че някакви паразити ме изяждат отвътре.
 • Данчо Иванов Поръчах и за мен, и за жена ми, тъй като се продава на тази цена. И двамата го приемаме и от ден на ден се чувстваме по-добре. Нашето здравословно състояние се подобри, нормално спим. Знаете ли, никога не съм мислил, че толкова много неща могат да живеят вътре в мен.
 • Ади Милчева В клиниките цари хаос и страх. Не съм била там от дълго време, това е абсолютно безполезно. Частните ще ви оберат до шушка, нямате много възможности. Много съм благодарна на Д-р Суербаум, че ми даде възможност да получа BacteOFF.
 • Красимир Стефанов Сега е очевидно, че лекарите са корумпирани, но не очаквах управителя на болницата да говори така за тях.
 • Галя Костадинова Изпратих запитване, може би все още има от добавката.
 • Вероника Йорданова Поръчах и го получих. Това наистина е половината от цената, никога нямаше да повярвам. Започнах да го приемам, днес е вторият ден. По-късно ще пиша за резултатите.
 • Георги Вълчев Хубаво е, че институтът е направил това, а не частно лице. Те биха го продали няколко пъти по-скъпо.
 • Стефан Илчев Когато си мислиш, че ти се яде отвътре и те слагат яйца, това ти дава гъска.
ИЗПРАТЕТЕ ИСКАНЕ И ПОЛУЧЕТЕ BacteOFF